Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Bewegingsschool

De lessen zullen hoofdzakelijk gegeven worden door Hilke en Eline, beide bachelor orthopedagogie en in het bezit van een zeer ruime ervaring binnen algemene gymnastiek en g-sport. Ook hun ervaring als mama’s van 3 kids (Geboren in 2017, 2018 en 2020) heeft een grote bijdrage geboden aan het aanbod van deze bewegingsschool.

10 jaar lang gaven zij de leiding over een g-gymgroep met een zeer ruime doelgroep. Met deze groep werden buiten de wekelijkse lessen ook andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld weekendkampjes en deelname aan special olympics en andere wedstrijden. Deze behoren dan ook tot de opties binnen vzw De Boomhut.

Naast deze jaren ervaring beschikken Hilke en Eline ook over een heel pakket diploma’s. Dat zijn o.a. een initiatordiploma algemene gymnastiek, een initiatordiploma g-gymnastiek, een diploma multimove-begeleider en verschillende aanvullende bijscholingen zoals bijvoorbeeld die van gezinssport Vlaanderen rond knuffelturnen. Daarnaast hebben zij de laatste jaren ook zelf verschillende workshops en bijscholingen gegeven aan (kandidaat)lesgevers
g-gymnastiek.

Voor de wobbelturnlessen volgde Eline haar opleiding bij Frauke van wobbelturnen.be, en daar behaalde zij dan ook haar certificaat.

Ukkiesgym hebben we volledig op poten gezet op basis van onze eigen ervaringen. We hebben als mama’s van 3 kindjes zelf een groot gemis ervaren aan activiteiten voor de kleinste kindjes. Vandaar dat wij dit nu willen organiseren voor alle ouders die datzelfde gemis voelen.

%d bloggers liken dit: