Bewegingsschool

De lessen zullen hoofdzakelijk gegeven worden door Hilke en Eline, beide bachelor orthopedagogie en in het bezit van een zeer ruime ervaring binnen algemene gymnastiek en g-sport.

10 jaar lang gaven zij de leiding over een g-gymgroep met een zeer ruime doelgroep. Met deze groep werden buiten de wekelijkse lessen ook andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld weekendkampjes en deelname aan special olympics en andere wedstrijden. Deze behoren dan ook tot de opties binnen vzw De Boomhut.

Naast deze jaren ervaring beschikken Hilke en Eline ook over een heel pakket diploma’s. Dat zijn o.a. een initiatordiploma algemene gymnastiek, een initiatordiploma g-gymnastiek, een diploma multimove-begeleider, een aspirant-initiatordiploma zwemmen/ watergewenning en verschillende aanvullende bijscholingen zoals bijvoorbeeld die van gezinssport Vlaanderen rond knuffelturnen.
Daarnaast hebben zij de laatste jaren ook zelf verschillende workshops en bijscholingen gegeven aan (kandidaat)lesgevers
g-gymnastiek.

Voor de wobbelturnlessen volgde Eline haar opleiding bij Frauke van wobbelturnen.be, en daar behaalde zij dan ook haar certificaat.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: